Welkom bij de klantenservice van Democrata. Je kunt ons bereiken via email of telefoon.

EMAIL

Je kunt je vraag en/of opmerking altijd aan ons mailen. Ons mailadres is: info@democrata.nl . Wij proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

TELEFOON

Onze klantenservice is elke dag telefonisch bereikbaar van 08.00-22.00 uur op telefoonnummer 020-3086896. Je vraag, mocht deze niet onmiddellijk beantwoord kunnen worden, wordt genoteerd waarna wij spoedig contact met je zullen opnemen.

BETAALMETHODES

Je kunt in het bestelproces bij Democrata.nl kiezen voor vele verschillende betaalmogelijkheden, w.o:

  • IDeal
  • Paypal
  • Creditcard (Mastercard / Visa)

 

LEVERING EN BEZORGING

Indien je op werkdagen voor 23:00 uur een bestelling plaatst dan ontvangt uw bestelling in de regel de volgende dag via PostNL (geen zondag levering, dat wordt dus op dinsdag ontvangen). Je ontvangt een email met je track en trace code, zodra de bestelling is overhandigd aan de vervoerder. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn, dan laat PostNL een niet-thuis bericht achter met vermelding van het afhaalpunt waar uw pakketje  wordt afgeleverd.

VERZENDKOSTEN

Voor afleveringen in Nederland en België worden geen  verzendkosten in rekening gebracht.

RETOUR

Je kunt je ontvangen bestelling altijd binnen 30 werkdagen annuleren. Hierna heb je nog 14 dagen om het product te retourneren. Terugbetaling vindt plaats uiterlijk 14 dagen nadien. Ook artikelen, die in de uitverkoop zijn gekocht mogen worden geretourneerd. De bestelling kan alleen worden geretourneerd, wanneer het artikel in goede staat en ongedragen is. Retourneren kan enkel in de originele onbeschadigde verpakking. Wij raden je aan de schoenen op zachte ondergronden bijv. tapijt te proberen.

Retourneren is gratis.  Retouren meld je aan via deze link. Het ordernummer dat je moet invullen vind je in je bevestigingsmail achter #D. Het retourlabel van PostNL ontvang je in je mail maar kan je ook downloaden. Plak het verzendlabel op de verpakking en breng het pakketje naar een PostNL punt. Zodra wij je pakket retour hebben ontvangen, ontvang je daar een bevestiging van per email. Het bedrag dat je van ons tegoed hebt, wordt binnen 5 werkdagen overgemaakt op het bij ons bekende IBAN nummer.

GARANTIE

Als het product niet aan je verwachtingen voldoet kan je het retourneren, Garantie en Klachten. Als  een kwaliteitsprobleem zich voordoet dan zullen we dat zo snel mogelijk proberen op te lossen, als nodig krijg je hetzelfde product vervangen maar als je dat liever hebt, krijg je je geld terug.

KLACHTEN

Mocht je onverhoopt een klacht hebben over een product of over onze service, dan verzoeken wij je een mail te sturen naar info@democrata.nl, graag indien dat verduidelijkt met foto’s. Wij zullen deze klacht aan de hand van de foto 's proberen te beoordelen en je hierover berichten. Als wij de klacht niet goed kunnen beoordelen vragen wij je de schoenen naar ons op te sturen.

Je krijgt uiterlijk binnen 14 dagen bericht over de status van de klacht.

zie voor meer info: Garantie en Klachten